MENIU

Portalul Leului, din 8.08, ziua când se împlinesc dorințele. Ritualuri de manifestare pentru atragerea prosperității. Ce spun numerologii că trebuie să facem

Pe data de 8 august, în fiecare an, se produce un aliniament cosmic deosebit de puternic, cunoscut sub numele de Portalul Leului, care are efecte profunde. Acest eveniment are loc în a 8-a zi din a 8-a lună a anului și reprezintă un moment de intensă creștere a energiei cosmice. Anul acesta, fiind un an de vibrație 8 este cu atât mai puternic.  Iată ce ritualuri poți face pentru a atrage abundența.

Ritualuri de manifestare a dorințelor, cu ocazia portalului din data de 8.08. Ziua în care dorințele se împlinesc. Ce se întâmplă pe această dată și ce trebuie să faci pentru materializarea dorințelor, conform numerologilor.

Ritualuri de manifestare a dorințelor

Se vorbește tot mai mult despre manifestare, legea atracției, puterea subconștientului. Dar și despre portaluri energetice care se creează și se deschid în anumite perioade din an. Dar acestea au loc și atunci când un grup de oameni se întrunesc și emit simultan energii, emit fluxuri luminoase energetice, care sunt benefice întregii omeniri.

Atunci când au loc astfel de portaluri, dorințele se pot materializa mult mai ușor. De asemenea, puterea de manifestare a acestora este mult mai mare.

Superstiții practicate la români. Obiceiuri bizare la care recurgeau oamenii pentru a-și atinge anumite scopuri

Conform ezoteristului, Diaconu Andrei Alexandru, există foarte multe momente propice în care ne putem lansa intențiile spre materializare. Însă, Portalul Leului de pe data de opt august (8.08) este extrem de puternic, susține sursa.

Conform sursei precizate, există mai multe ritualuri pe care le recomandă cu ocazia portalului ce va avea loc pe data de opt august. Acestea au scopul de a manifesta mai ușor ceea ce vă doriți.

Ce sunt portalurile energetice

"Portalurile energetice sunt așezările planetelor sau anumite canale energetice sau noduri energetice, care fac ca manifestarea sau ceea ce ne dorim să fie mult mai rapidă", susține sursa precizată.

Portalul care se activează pe data de opt august, denumit și "Portalul Leului" vine cu energia iubirii și a abundenței. Iar sfatul sursei este să ne axăm pe cele mai profunde dorințe ale noastre. Este o perioadă în care există un flux mare de energii între planul spiritual și planul fizic.

Din punct de vedere astronomic, în această perioadă Pământul se aliniază cu Steaua Sirius. Acest astru fiind cunoscut și sub denumirea de "Soarele Spiritual", susține aceeași sursă. Astfel că, aflându-se pe axa Pământului, pe lângă faptul că materializarea dorințelor este accentuată, pot avea loc și multe treziri spirituale, dar și o accentuare a clarității mentale.

De asemenea, Portalul lui Sirius va aduce și o ascensiune spirituală la nivel macro.

Ritualuri de manifestare a dorințelor

Iată câteva ritualuri de manifestare a dorințelor pe care le recomandă sursa precizată, cu ocazia portalului din data de 8.08.

Meditația și manifestarea prin gând

Primul ritual pe care îl recomandă sursa, constă într-o meditație, pe care să o faceți fie întinși la orizontală, fie așezați pe un fotoliu comod. Cu ochii închiși, în timp ce inspirați profund și expirați relaxat să vă imaginați că chakra coroanei, care se află în creștetul capului, se conectează la o energie de culoare galbenă. Imaginați-vă cum acea energie pătrunde în tot corpul.

După conectarea cu această rază, trebuie să vă imaginați lucrurile pe care vi le doriți ca și cum ați avea deja parte de ele, conform sursei precizate.

Ritualuri de manifestare a dorințelor cu ajutorul frunzelor de dafin

O altă metodă de manifestare a dorințelor este aceea de a folosi niște frunze de dafin. Pe o astfel de frunză să vă scrieți dorința la modul prezent și pozitiv, ca și când ați avea deja parte de ceea ce vă doriți.

Aprindeți o lumânare de culoare galbenă pe care trebuie să o lăsați să ardă până când se consumă. Frunza de dafin pe care v-ați scris dorința trebuie purtată în portofel sau la voi, începând cu data de 4 august, până în data de 12 august.

După această dată o veți arde la flacăra unei lumânări. Aceasta să fie tot de culoare galbenă, conform sursei, care a precizat faptul că cenușa rezultată în urma arderii frunzei trebuie aruncată undeva în natură.

A doua metodă cu frunze de dafin

Pe data de 8 august, dar după apusul soarelui trebuie să luați 3, 5 sau 7 foi de dafin și un bol din lut, porțelan, argint sau inox. Pe fundul acestui bol trebuie să presărați un strat de sare grunjoasă.

Pe frunzele de dafin să vă scrieți dorințele, la prezent și pozitiv. În bol, peste sare așezași trei lumânări de culoare galbenă. Apoi luați fiecare frunză de dafin și o ardeți în acel bol. În timp ce fiecare foaie de dafin arde, vă imaginați cum dorința vă este luată de o lumină aurie și dusă spre cer pentru materializare.

Ce frici ai, în funcție de zodie. Care sunt cele mai mari temeri ale tale. Tu știai de ce ți-e frică?

Faceți o listă de dorințe

Cea de a patra metodă pe care o recomandă ezoteristul este aceea de a vă scrie dorințele pe o foaie de hârtie. Apoi luați un număr de 3, 7 sau 9 lumânări. Acestea le veți așeza pe foaia cu dorințele, fie în formă de cruce, fie în jurul foii de hârtie.

 

 

sursa

Mai multe articole despre:
portalul 8.08 ritualuri numerologie