MENIU

Ponta face dezvăluiri din culisele PSD: Guvernul nu era condus de Grindeanu, ci de ...

Guvernul Grindeanu 2

Fostul premier PSD Victor Ponta, actual secretar general al Guvernului, a dezvăluit  că în ultima perioadă Guvernul nu era condus de premier, ci de tripleta Dragnea-Busuioc-Shhaideh.

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat duminică, într-o emisiune TV, că în ultima perioadă Guvernul nu era condus de premier, ci de tripleta Dragnea-Busuioc-Shhaideh.

"În ultima perioadă, conducea Dragnea Guvernul cu secretarul general Mihai Busuioc, care era cheia. Și cu doamna Sevil Shhaideh care ține banii", a declarat Victor Ponta, duminică, la Antena 3.

Victor Ponta a mai spus că nu crede ca va exista o discuție Dragnea-Grindeanu și a povestit că nu își imagina că va ajunge în ipostaza de SGG, dar a sărit în ajutorul lui Grindeanu.

Un amănunt dezvăluit de Ponta în acest context este că soția sa este verișoară de alianță cu Grindeanu.

"Nu m-am gandit sa fiu SGG până joi. Joi nu mă aflam in țara. Joi dimineața, Grindeanu după faimosul CEX de miercuri și a anuntat că nu cedează pentru că are dreptate. M.-a sunat și mi-a spus că are nevoie de ajutor. Peste noapte soția mea a devenit verișoara cu Grindeanu. Mi-am asumat riscurile".

Mai multe articole despre:
Victor Ponta