MENIU

Polițistul reținut pentru că ar fi lucrat la fabrica de droguri din Miroslava este fiul unui fost primar

Fabrica de vise din Miroslava

Răsturnare de situație în cazul scandalului uriaș despre fabrica de droguri din Miroslava. Un polițist a fost reținut, acesta ar fi fost chiar fiul unui fost primar PSD.

Vlad, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, a fost reținut alături de celelalte peste 20 de persoane implicate în dosarul privind săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive din cadrul fabricii de droguri de la Miroslava.

Vlad este fiul unui fost primar PSD din localitatea Balș.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iași a fost informat de către procurorii din Iași cu privire la faptul că, față de un angajat al instituției, a fost pusă în mișcare acțiunea penală și a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

În conformitate cu prevederile legale, cel în cauză a fost pus la dispoziție, urmând ca, în funcție de evoluția anchetei, să fie dispuse celelalte măsuri prevăzute de lege.

Precizăm că acțiunea din data de 19.09.2023 a beneficiat și de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

De asemenea, Inspectoratul de Poliție Județean Iași se delimitează ferm de orice activitate care nu este în concordanță cu legea.

Indiferent de calitatea persoanei care încalcă prevederile legale, se vor lua toate măsurile prevăzute de lege.

Susținem toate activitățile specifice procedurilor penale și avem ca deziderat funcționarea sistemului doar cu polițiști integri și profesioniști!”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Mai multe articole despre:
fabrica de vise miroslava