MENIU

Poliţiştii au prins un şofer băut la volan. Când au văzut cine, au rămas ŞOCAŢI. "E apă de gură"

Directorul Aeroportului Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara, Dan Idolu, a fost amendat şi a rămas fără permis de conducere după ce poliţiştii l-au prins băut la volan, având o alcoolemie de 0,28 mg/l alcool în aerul expirat. El a anunţat că va contesta sancţiunea deoarece luase apă de gură, la recomandarea medicului şi a solicitat prelevarea de probe biologice.

Directorul Aeroportului Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara, Daniel Idolu, a fost oprit de către poliţişti în trafic, sâmbătă după-amiază, pe o stradă din Timişoara, şi testat cu aparatul alcooltest, conform news.ro.

În urma controlului, a rezultat că Daniel Idolu avea o alcoolemie de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Idolu, care ocupă şi funcţia de consilier local din partea PSD, le-a spus poliţiştilor că va semna procesul verbal cu menţiunea că luase apă de gură, la recomandarea medicului şi că va contesta amenda.

Totodată, directorul Aeroportului Timişoara a solicitat prelevarea de probe biologice, astfel că a fost transportat la Spitalul Municipal din Timişoara.

”Am insistat să fac probe de sânge pentru a demonstra că a fost vorba de un gram de apă. Acum şi dânşii (poliţiştii – n.r.) şi-au dat seama că studiind din caracteristicile acestui produs, care se găseşte în toate farmaciile, deci îţi clăteşti gura, nu îl înghiţi, e aberant. Problema mea este că probele biologice au fost luate acum, dar nu pot fi analizate până luni pentru că este week-end, pentru că altfel s-ar încheia evenimentul”, a declarat Dan Idolu, presei locale.

Poliţiştii l-au amendat pe Daniel Idolu cu 1.125 lei şi i-au suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Mai multe articole despre:
Poliţia alcool