MENIU

Polițiștii, alertați de un tânăr care şi-a înscenat furtul după ce a pierdut banii la jocuri de noroc. Cum a încercat să îi păcălească pe oamenii legii

Poliție - imagine arhivă

Incredibil cum a încercat un tânăr craiovean să îi păcălească pe polițiști. Acesta a reclamat că trei persoane l-au agresat şi i-au furat suma de 800 de lei. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit însă că el şi-a înscenat furtul după ce a pierdut suma respectivă de bani la jocuri de noroc.

Un tânăr craiovean de 18 ani este cercetat de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova pentru inducerea în eroare a organelor judiciare, după ce şi-ar fi înscenat furtul unei sume de bani.
 
Poliţiştii au fost sesizaţi de tânăr în legătură cu faptul că  trei persoane necunoscute l-ar fi lovit cu pumnii în zona feţei şi a toracelui în timp ce se afla pe o alee din oraș.
 
“Ulterior, după plecarea celor trei persoane, tânărul ar fi observat că îi lipseşte suma de 800 de lei din buzunarul pantalonilor. Având în vedere aspectele sesizate, o echipă complexă de poliţişti a efectuat activităţi investigativ-operative, au fost audiaţi martori şi au fost ridicate şi vizionate imagini înregistrate de camerele de supraveghere, stabilindu-se că cele reclamate nu se confirmă”, a transmis IPJ Dolj.
 
Potrivit sursei citate, tânărul a mers la o sală de jocuri de noroc situată pe bulevardul Nicolae Titulescu, unde a jucat suma de 800 de lei, pe care a pierdut-o.
 
IPJ Dolj a menţionat că inducerea în eroare a organelor judiciare se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Mai multe articole despre:
tanar dolj furt furt inscenat bani politie