MENIU

Polițist de la Garda de Coastă, prins la volan BEAT și DROGAT. Bărbatul avea o alcoolemie uriașă, deși era în timpul serviciului

Bărbatul avea o valoare a alcoolemiei de 1,78/mie

Un ofițer de la Garda de Coastă Mangalia, fiu al unui om de afaceri din Constanța a fost prins băut și drogat la volan.  Mai mult, polițistul de 39 de ani se afla și în timpul serviciului, spun agenții de la rutieră. Polițiștii l-au dat în urmărire după ce mai mulți șoferi au sunat la 112 și au reclamat că șoferul conduce haotic. 

După câțiva kilometri, oamenii legii au dat de urma acestuia și l-au oprit. Potrivit rezultatelor testelor, acesta consumase și alcool, dar și substanțe interzise. El a rămas fără permis și ulterior a fost dus la spital pentru analize de sânge.

”La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 13.50, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 39, în apropierea localităţii Tuzla, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi a altor substanţe interzise. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar şi cu aparatul Drug-Test, care a indicat prezenţa substanţelor interzise”, a anunţat sâmbătă, 27 iulie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Garda de Coastă face și ea anchetă

Conducerea Gărzii de Coastă subliniază că se delimitează de astfel de comportamente şi a dispus verificări, în regim de urgenţă, cu privire la incident şi cercetarea prealabilă a angajatului.

Mai multe articole despre:
politist garda de coasta baut drogat volan