MENIU

Politician american, arestat de FBI după protestele din Capitoliu

Sursă foto: Twitter Derrick Evans

Un politician american care a participat la violențele din Washington a fost arestat de agenții FBI. Zeci de persoane au fost ridicate după asaltul asupra Capitoliului. Va amintesc, cinci persoane au fost ucise și zeci de polițiști au fost răniți, relatează Realitatea PLUS.

Derrick Evans este un politician local din Virginia de Vest, care s-a filmat în timp ce a intrat în clădirea Capitoliului. Polițiștii l-au identificat după filmarea postată chiar de el pe rețelele sociale iar acum l-au arestat. În urma violențelor, cinci persoane au decedat, printre care și un polițist, iar alte zeci au fost rănite. Un fotojurnalist a surprins momentul în care un om al legii este strivit între mulțimea de protestatri care încerca să pătrundă cu forța în clădirea Capitoliului și uși.

Bărbatul a strigat disperat după ajutor și a reușit într-un final să se elibereze. Nu se știe care este starea sa la această oră. Până acum, polițiștii au arestat aproape o sută de persoane care au participat la manifestații.

Mai multe articole despre:
politician american arestat capitoliu