MENIU

Poliția din Baia Mare, implicată într-un scandal uriaș, după ce o femeie a fost surprinsă când a ieșit dezbrăcată din sediul instituției

Poliție/ Foto: Inquam Photos

A fost scandal la sediul Poliției Baia Mare după ce o femeie a fost surprinsă când a ieșit dezbrăcată din secție. Familia acesteia acuză agenții că au lăsat femeia în pielea goală ca să își bată joc de ea. Polițiștii neagă acuzațiile, iar întreaga activitate a fost înregistrată de camerele video purtate de aceștia.

Potrivit poliției, femeia din imagini nu este prima dată când este ridicată de pe străzile din Baia Mare unde ar practica prostituția.

Aceasta a fost dusă la audieri după ce ar fi făcut scandal cu administratorul unui restaurant. Rudele femeii au început un scandal cu polițiștii.

Oamenii legii au deschis o anchetă și continuă cercetările. 

Potrivit informațiilor obținute pe surse, se pare că femeia s-ar fi dezbrăcat singură la plecare în holul unității de poliție și la un moment dat ar fi ieșit în pielea goală în fața sediului. Acolo ar fi așteptat-o aparținătorii, care au filmat întreaga scenă cu telefoanele mobile, tocmai pentru a-i face de râs pe polițiști, scrie vasiledale.ro