MENIU

Poliția Animalelor debutează în forță. 16 pe loc pentru un post de ofițer sau agent

Poliția Animalelor debutează în forță. 16 pe loc pentru un post de ofițer sau agent

Concurență mare pentru posturile scoase la concurs în noua structură a Poliției Animalelor. În medie, sunt 16 candidați pe loc, însă sunt posturi unde sunt chiar și 25.În perioada de înscriere, au fost primite mai mult de 16 cereri, în medie, pentru fiecare post scos la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, pentru structurile de protecția animalelor, anunță Poliția Română. 

Cele mai căutate sunt posturile de agent de poliție a animalelor, unde concurența este de 23 pe loc.

Peste 4.300 de cereri de înscriere au fost depuse de persoane care vor candida pe unul dintre cele 264 de posturi de ofițeri și agenți de poliție, scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă, pentru structurile de protecția animalelor.

De asemenea, au fost primite 2.984 de cereri de înscriere pentru cele 129 de posturi de agent de poliție scoase la concurs și 635 de cereri pentru cele 49 de posturi de ofițer de poliție, potrivit Poliției Române.

De asemenea, au fost primite 699 de cereri de înscriere la concurs pentru cele 86 de posturi de ofițer de poliție cu specializarea medic veterinar.

După probleme eliminatorii de concurs, care vor avea loc în perioada următoare, pe 23 ianuarie va avea loc proba scrisă.

 

Mai multe articole despre:
Politia animalelor post 16 pe loc marcel vela