MENIU

Polițiștii rutieri au ieșit la vânătoare de șoferi vitezomani. Se folosesc și radare pistol

Mare atenţie, dacă aveţi de făcut drumuri cu masina în Vinerea Mare. Poliţiştii au împânzit astăzi Capitala cu radare. În urma actiunii de amploare organizate de Brigada Rutieră, zeci de şoferi s-au ales, deja, cu amenzi pentru că au apăsat prea tare pedala de acceleraţie sau au condus sub influenţa alcoolului. În zilele de Paşte, peste 400 de radare şi 2 elicoptere vor supraveghea traficul din toată ţara.

Depăşirea neregulamentară a coloanei le-a dat mari bătăi de cap şoferilor. Pentru aceasta, mulţi şoferi s-au ales cu amendă. Chiar și așa, unii dintre ei spun că acţiunea poliţiştilor e binevenită.

Cei mai mulţi şoferi au fost sancţionaţi pentru depăşirea vitezei, dar au fost şi alte abateri pentru care s-au ales cu amenzi.

În urma raziei din zona de sud a Capitalei, poliţiştii au dat 60 de sancţiuni în valoare de peste 25 de mii de lei, iar patru şoferi au rămas pietoni.

Poliţiştii nu şi-au luat liber nici de sărbători. Pentru că în acest an Paştele se va sărbători în acelaşi timp cu 1 mai, măsurile pentru siguranţa traficului şi evitarea accidentelor rutiere au fost sporite.

Vizate sunt arterele principale din Capitală, dar şi drumurile spre mare şi munte.

Mai multe articole despre:
poliţişti soferi amenzi