MENIU

PMB pregătește recepția finală a Pasajului Basarab. Cui i-a fost acordat contractul pentru expertiza tehnică

Foto: Facebook/Nicusor Dan

Primarul general Nicușor Dan a declarat că a fost atribuit contractul pentru expertiza tehnică a pasajului Basarab. Acesta urmează să fie preluat de administrația străzilor, la peste 10 ani de la inaugurare.

„Recepția finală a Pasajului Basarab, amânată de administrațiile municipale de până acum, este tot mai aproape de realizare. Am atribuit contractul pentru expertiza tehnică a acestui obiectiv atât de important, dat în folosință de mai bine de 10 ani. După finalizarea acesteia, pasajul va putea fi preluat de Administrația Străzilor și va fi, în sfârșit, reparat și administrat”, a precizat Nicușor Dan într-o postare pe Facebook.

Compania care se va ocupa de expertiza tehnică se numește Betarmex SRL. Contractul cu o valoare de 248.500 lei fără TVA i-a fost atribuit pentru că a fost singura care a depus oferta.

Obiectivul expertizei tehnice este de a analiza respectarea proiectului, calitatea materialelor folosite, execuția lucrărilor și starea tehnică a pasajului Basarab, în conformitate cu reglementările actuale. Raportul final va include soluții pentru remedierea eventualelor deficiențe, prioritizarea lucrărilor de reparații și/sau reabilitare în funcție de urgența lor.

Durata expertizei este de 60 de zile calendaristice de la data emiterii Ordinul de începere a lucrărilor. 

 

Mai multe articole despre:
pmb nicusor dan pasajul basarab expertiza tehnica