MENIU

Plouă din nou în Galați! Situație de criză pentru oamenii care și-au pierdut toată agoniseala! Imagini tulburătoare

Plouă din nou în Galați! Situație de criză pentru oamenii care și-au pierdut toată agoniseala!

Județul Galați se confruntă din nou cu o situație de criză, după ce ploile torențiale au lovit puternic zona, lăsând un adevărat dezastru în urma lor. În localitatea Văleni plouă puternic. Imaginile sunt devastatoare, iar oamenii, disperați, încearcă să își salveze ce a mai rămas din gospodăriile lor. Situația este cu atât mai gravă cu cât meteorologii au emis un nou cod galben de ploi, iar localnicii trăiesc cu teama că viiturile s-ar putea întoarce.

După ce puhoaiele au măturat totul în calea lor, mii de oameni își golesc acum casele de mâlul adus de ape. Mulți dintre ei au pierdut nu doar bunurile materiale, ci și animalele care reprezentau un mijloc de subzistență. În unele zone, apa ar fi atins chiar și trei metri, povestesc oamenii printre lacrimi, mărturisind că au rămas fără speranță.

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ploi valabilă marți după-amiază în județul Galați. Este vizat întregul județ Galați. Se vor semnala local averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. 

Revin ploile în județul Galați. ANM a emis cod GALBEN, inclusiv pentru zonele deja afectate

Mai multe articole despre:
ploua galati