MENIU

Pleşoianu, discurs de stand-up comedy cu Dragnea şi Baiazid, Dăncilă n-a râs deloc

Liviu Pleșoianu, candidat la şedia PSD, a făcut senzaţie la Congres printr-un discurs de tip stand-up comedy, plin de ironii la adresa Vioricăi Dăncilă şi a oamenilor din echipa sa. Abordarea lui Pleşoianu a animat sala şi a strânit aplauze şi hohote de râs sincere. 

Printre cei care l-au aplaudat pe Liviu Pleșoianu, s-au aflat Eugen Teodorovici, Olguța Vasilescu şi Codrin Ştefănescu, în timp ce Viorica Dăncilă și Rovana Plumb păreau chiar deranjate de discurs.

"Am fost tentat să vin fără costum, într o cămaşa albă, ca la mitingul PSD de anu trecut, dar am hotărât să vin fără costum, însă cu o cămaşă neagră, vă povestesc un film horror" şí-a început Pleşoianu discursul.  

După ce le-a reproşat unor colegi de partid, mai mult sau mai puţin voalat, atitudinea de noncombat pe care au adoptat-o după înfrângerea de la alegeri şi trimiterea lui Liviu Dragnea la închisoare, Pleşoianu a trecut la atac. 

"Aleg să nu tac şi vă spun ce cred - sentinţa de condamnare a lui Dragnea de care trebuie să vorbim, să nu ne facem că nu a existat, nu a fost întâmplator fixată la o zi de la alegeri, să ne fie clar, a însemnat miza electorală, oribil trofeu electoral, de doua ori oribil."

Pleşoianu a trecut apoi la pasaje de stand-up comedy, ironizând atât îndemnurile la proeuropenism lansate de Viorica Dăncilă, cât şi atitudinea proamericană.

Mai multe articole despre:
PSD Plesoianu Dancila