MENIU

Planifică-ți vacanța mult visată la Târgul de Turism al României! (P)

Editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei isi va deschide portile la Romexpo intre 25 si 28 februarie 2016. 

Agenţiile şi tour-operatorii îşi vor prezenta ofertele speciale pentru pasionaţii de turism cultural, turism de tratament, rural sau de business, dar şi pentru cei entuziasmaţi de croaziere, destinaţii exotice şi turism de aventură.

Între 25 şi 28 februarie, vizitatorii vor descoperi oferte early-booking, last minute, pachetele turistice pentru litoralul romanesc, grecesc sau bulgaresc pentru vara acestui an, city-breakurile in marile capitale europene, ofertele pentru petrecerea Sarbatorilor Pascale departe de agitaţia oraşelor, dar şi reduceri pentru destinaţii exotice în vogă precum Republica Dominicană, Maldive, Thailanda, Bali sau Seychelles.

Promovarea turismului românesc este, ca de fiecare dată, o componentă importantă a târgului. Romexpo si companiile expozante si-au indreptat atenţia şi anul acesta către iubitorii de vacanţe pe frumoasele meleaguri româneşti, punând la dispoziţia vizitatorilor oferte pentru călătorii în Maramureş, circuite la Mănăstirile din Moldova, la cetăţile din Transilvania sau drumeţii prin Apuseni.

Vizitatorii vor putea participa la manifestarile conexe organizate de Romexpo si partenerii targului: ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania – in calitate de partener strategic, Camerele de Comert si Industrie din Romania, FPTR – Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, OPTBR – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania, ANTREC – Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural si OPTBR – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania.

La editia precedenta, ce a avut loc in perioada 13-15 martie 2015, cele mai bune oferte si destinatii turistice, prezentate de companiile din Romania si din strainatate, au captat, timp de patru zile, atentia celor 21.795 de vizitatori prezenti. Peste 260 de expozanti, reprezentand agentii de turism, tour-operatori, organizatii, asociatii de turism nationale, regionale si internationale si Consilii Judetene, si-au promovat ofertele si serviciile, animand cele sase pavilioanele expozitionale. Pe o suprafata de 11.700 de metri patrati au expus companii din Romania, Bulgaria, Croatia, Grecia, Israel, Italia, Iordania, Moldova, Maroc, Malaezia, Polonia, Serbia, Spania, Turcia si Ungaria, gradul de internationalizare fiind de 34%. Dintre tarile mentionate, Bulgaria, Maroc, Malaezia, Moldova, Serbia, Turcia si Ungaria au avut participari oficiale internationale, fiind reunite in Pavilioanele C5 si C6.

Editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei va fi organizata in Pavilioanele C1 – C6 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo. Mai multe detalii puteti gasi pe www.targuldeturism.ro.

Mai multe articole despre:
vacanţă RomExpo Târgul de Turism