MENIU

Percheziții ale polițiștilor din Timișoara la o femeie care se dădea drept medic și făcea intervenții estetice - VIDEO

Oamenii legii au desfășurat mai multe percheziții la Timișoara, la domiciliul și cabinetul unei femei care se dădea drept medic și făcea diverse proceduri estetice, fără să fi terminat vreo facultate de Medicină.

Din cercetările desfășurate a reieșit faptul că se dădea drept medic și făcea diverse intervenții de estetică, remodelare și întreținere corporală, fără a fi autorizată în acest sens.

„În fapt, într-un spațiu neautorizat și neadecvat, aceasta ar fi efectuat tratamente de rejuvenare cu fillere (acid hialuronic), toxină botulinică (botox), mezoterapie, topire de grăsime cu diferite substanțe speciale, pentru care legea prevede calitatea de medic cumulată cu o competență specială recunoscută, femeia neavând absolvită nicio facultate de medicină și nefiind activă în niciun colegiu al medicilor din România”, precizează IPJ Timiș, citat de Tion.ro.

Oamenii legii au ridicat mostre de instrumentar medical și substanțe specifice intervențiilor estetice cu valoare probatorie, în vederea continuării cercetărilor.

Mai multe articole despre:
percheziții Tmisoara fals medic estetician