MENIU

Scandal la licitaţia averii lui Paul al României. Executorului nu i s-a permis intrarea în locuinţă

Printul Paul de Romania

Situaţie inedită pentru Paul al României, care ar putea rămâne, astăzi, cu casa goală. Toate obiectele de artă şi bijuteriile familiei sunt scoase la licitaţie, după ce acesta a pierdut un proces în instanţă. E bun de plată pentru 1,8 milioane de lire sterline. Inedit e că licitaţia ar fi trebuit să aibă loc chiar în împunătoarea vilă a lui Paul Lambrino.

UPDATE 15.05.  19 tablouri şi trei statuete ar fi trebuit să fie scoase la vânzare joi, însă licitaţia nu s-a putut desfăşura în imobil, ci pe stradă, printre maşinile parcate.

Poliţiştii au oprit licitaţia după ce au descoperit că executorul judecătoresc nu avea un acord pentru vânzare stradală.

Licitaţia va fi reluată săptămâna viitoare.

UPDATE: Licitaţia are loc în stradă momentan, informează Realitatea TV.

Scandal la licitaţie: executorului nu i se permite accesul în locuinţa lui Paul de România. Reprezentanţii lui Paul de România susţin că licitaţia e ilegală şi că îi vor da în judecată pe toţi participanţii. Executorul judecătoresc nu face altceva, însă, decât să pună în aplicare o sentinţă judecătorească.

Paul de România a pierdut un proces cu un jurnalist britanic şi trebuie să plătească daunele. Paul l-ar fi convins pe jurnalistul britanic să scrie un articol defavorabil despre principele Radu Duda, iar Duda l-a dat în judecată pe jurnalistul britanic şi a câştigat despăgubiri în valoare de 2 milioane de lire. Imediat după aceea, jurnalistul britanic a cerut să recupereze banii de la Paul de România.