MENIU

Patronul firmei Shelter Security şi contabila societăţii au fost reţinuţi

Alin Ionescu și Cristina Spătar

Procurorii i-au reţinut pe patronul firmei Shelter Security, Alin Ionescu, şi pe contabila societăţii şi vor cere marţi instanţei arestarea lor preventivă, în dosarul de evaziune fiscală în domeniul serviciilor de pază şi securitate, în care prejudiciul este de aproximativ 10 milioane de euro.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru MEDIAFAX că Alin Ionescu, soţul cântăreţei Cristina Spătar, şi contabila firmei Shelter Security Cristina Aron, care au fost audiaţi, alături de alte zece persoane, la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti, nu şi-ar fi recunoscut faptele de care sunt suspectaţi.

Dintre cele 12 persoane audiate, procurorii au emis, luni noapte, ordonanţe de reţinere doar pentru Alin Ionescu şi Cristina Aron, ceilalţi fiind lăsaţi să plece după ce au dat declaraţii în faţa instanţei.

Procurorii îi vor duce marţi pe cei doi reţinuţi în faţa instanţei Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cele 12 persoane au fost audiate în urma percheziţiilor care au avut loc luni în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la sediile unor firme, printre care şi Shelter Security, precum şi la locuinţele suspecţilor.

Mai multe articole despre:
Cristina Spătar Shelter Security Alin Ionescu