MENIU

Parchetul Dolj confirmă: Raisa, fetiţa de doi ani şi jumătate, a fost ucisă de un verişor în vârstă de 15 ani

Fetiţa de doi ani şi jumătate din judeţul Dolj care a găsită moartă a fost ucisă de un tânăr de 15 ani, au confimat joi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj Anchetatorii au dezvăluit și modul brutal în care a acționat verișorul ei. Atenția, urmează detalii cu un puternic impact emoțional. 

"În urma administrării mai multor mijloace de probă, s-a conturat ipoteza conform căreia minorul Codreanu Nicolas Masi, în vârstă de 15 ani, a fost persoana care a produs leziunile de violenţă menţionate anterior, în urma cărora a rezultat decesul victimei Stan Raisa Maria Nicoleta”, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.
 
 
”Relevantă în cauză a fost expertiza genetică judiciară efectuată asupra unui obiect vestimentar ridicat de la inculpatul minor Codreanu Nicolas Masi, în urma examinării fizice a acestuia.
 
Conform concluziilor acestei expertize, obiectul vestimentar ridicat de la persoana bănuită prezenta urme de sânge uman, iar în urma genotipării acestei probe a rezultat că aparţinea victimei Stan Raisa Maria Nicoleta. Având în vedere faptul că din probele administrate până în prezent a reieşit că minorul Codreanu Nicolas Masi, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a victimei Stan Raisa Maria Nicoleta datorată vârstei foarte fragede (2 ani şi 5 luni), i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înţepător, posibil cuţit, şi a strangulat-o folosind o funie din material textil”, a transmis sursa citată. 
 
Băiatul de 15 ani a fost reţinut pentru 24 de pentru omor calificat și va fi prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.