MENIU

VIDEO Panică la metroul din New York. Cel puțin 16 persoane rănite, suspectul este căutat de poliție

Atac armat grav într-o stație de metrou din cartierul newyorkez Brooklyn. O fotografie de la fața locului a surprins pasagerii însângerați, întinși pe jos. Primele informații oficiale indică faptul că cel puțin 5 persoane au fost împușcate, iar altele au fost rănite. Ulterior, bilanțul a urcat la cel puțin 16. Poliția newyorkeză i-a avertizat pe pasageri că e posibil să mai existe dispozitive explozive.

Poliția încă îl caută pe suspect, cel mai probabil un bărbat de culoare, de constituție atletică. În momentul atacului, suspectul purta o mască de gaze și echipament asemănător cu cel al lucrătorilor de la metrou. Atacatorul a fost observat în momentul în care ar fi aruncat mai multe grenade fumigene, după care a deschis focul asupra pasagerilor.

Unii dintre răniți au sărit într-un alt tren pentru a fugi la următoarea stație.

Postul CNN, care citează oficiali din cadrul poliției newyorkeze, 5 persoane ar fi fost rănite, iar alte 10 au fost rănite.

Potrivit șefului Departamentului de pompieri New York - FDNY, 16 persoane au fost rănite, dintre care 10 au fost împușcați. 

Atacul s-a produs în cursul dimineții, la oră de vârf, în stația de metrou de pe Strada 36 din cartierul Sunset Park din Brooklyn.

Știre în curs de actualizare.

 

Mai multe articole despre:
brooklyn incident armat atentat politie raniti