MENIU

OSCAR 2019. Pariuri la Oscar. Care sunt câștigătorii

OSCAR 2019. Lumea filmului se pregăteşte pentru cea mai importantă seară a anului, decernarea premiilor Oscar. În Statele Unite, criticii au început să speculeze pe tema câştigătorilor. Rami Malek şi Glenn Close sunt daţi drept mari favoriţi. Whoopi Goldberg ar putea fi prezentatoarea surpriză a showului. 

OSCAR 2019. A 91-a ediţie a galei Oscar va avea loc duminică seară, în Los Angeles. Organizatorii sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile. Se anunță o luptă mai strânsă ca niciodată pentru statuetele aurite. 

La categoria cel mai bun actor în rol principal, Rami Malek este dat drept mare favorit pentru interpretarea lui Freddie Mercury. 

"Filmul care nu ar fi trebuit să aducă profit pentru că regizorul lui a fost concediat în timpul producţiei are acum încassări de aproape un miliard de dolari la nivel global. De ce? Datorită interpretării lui Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury.", spune PETER TRAVERS, critic de film.

Criticii de film spun că această ediție i-ar putea aduce lui Glenn Close primul Oscar din carieră. 


La capitolul cel mai bun film, lupta se va da între peliculele Roma şi Green Book. Gala din 2019 este prima din ultimii 30 de ani fără o gazdă. Mulţi internauţi mizează pe o prezentatoare-surpriză, iar organizatorii nu au negat teoria. 

"Umblă un zvon conform căruia Whoopi Goldberg va fi gazda secretă. Nu pot să comentez acest lucru. Nu comentaţi?! Da, nu mă ocup cu acest lucru în spectacol.", spune RAJ KAPOOR, co-organizator Gala Oscar.

Ca şi anii trecuţi, Oscarurile au parte de o controversă majoră în 2019. Nicio femeie nu a fost nominalizată la categoria cel mai bun regizor, deşi multe dintre ele au produs filme aclamate în 2018. 

Mai multe articole despre:
pariuri Oscar 2019