MENIU

Organizaţia PRO România Craiova a trecut la PSD. Reproșuri față de conducerea județeană

Cătălin Resceanu. Foto: Facebook

Peste 400 de membri ai organizației PRO România Craiova a trecut la PSD. Liderul Cătălin Resceanu a acuzat nereguli la conducerea PRO România Dolj. La rândul său, președintele PSD Craiova, Lia Olguța Vasilescu, s-a angajat să preia proiectele promise alegătorilor de foștii membri ai partidului condus de Victor Ponta.

”Am fost de acord să preiau proiectele susținute de ProRomânia Craiova in campania electorală de la alegerile locale, considerând că și cetățenii care au votat acest partid au dreptul să fie reprezentați, chiar daca partidul votat de ei nu a atins pragul pentru a accede in Consiliul Local Municipal. Proiecte precum spitalul de pediatrie, transportul școlar, smart și green city se vor afla pe agenda mea în următorii patru ani”, a scris Vasilescu, pe Facebook.

Fostul președinte al PRO România a precizat că organizația a luat decizia de a se alătura PSD pentru a ajuta la dezvoltarea orașului. 

”Împreuna cu 427 de membri PRO România am decis să facem pasul către PSD, din dorința de a construi, împreuna cu doamna Primar Lia Olguța Vasilescu, un oraș în care termenii de Smart City și Green City, să nu mai fie doar la stadiul de dorințe. În 27 septembrie, câteva mii de oameni ne-au dat votul tocmai pentru a implementa proiectele pe care le-am promis în campania electorală. PSD Craiova este garanția că ceea ce am promis se va și întâmpla.Mergem înainte să dezvoltăm Craiova!”, a transmis și Cătălin Resceanu, pe Facebook. 

Într-o altă postare, acesta a acuzat neregulile de la conducerea PRO România Dolj.
”Din păcate, când politica se face cu oameni care își doresc beneficii doar pentru ei, nu ai cum să dai înainte. Când cei care te conduc au doar dorința de a mai avea un post de deputat, iar colegii sunt doar niște pioni de care se folosesc pentru a-și atinge țelul, deja plecăm pe un drum greșit”, a mai scris fostul lider al organizației din Craiova. Mesajul integral poate fi citi AICI.