MENIU

Orban exclude remanierea GUVERNULUI: ”O minciună gogonată!” Ce a anunțat despre alegerile locale

Premierul Ludovic Orban a negat, sâmbătă seara, la un post TV, informațiile vehiculate în presă referitoare la o eventuală remaniere a Guvernului, catalogând ideea aceasta ca fiind: ”o minciună gogonată” 

”O minciună gogonată. E a nu știu câta știre falsă lansată în special de un site de știri, nu-i pronunț numele. Rog reprezentanții media să mă sune, pe cei care sunt jurnaliști, pe cei care vor să dezinformeze le spun de pe acum: nu mai dați știri false, că va trebui să iau măsuri împotriva fake news-urilor promovate de unul, două site-uri de știri”, a susținut premierul.

Ludovic Orban a vorbit și despre organizarea alegerilor.

”A scăzut numărul de îmbolnăviri sub 200. Pentru a face o campanie, ai nevoie ca nivelul epidemiei să fie foarte scăzut și de o perioadă de timp pentru campanie. Cel mai bun moment pentru locale ar fi sfârșitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie. Estimările privind valul al doilea este 15 octombrie – 1 noiembrie. Cam asta este pentru locale.

În ce privește alegerile parlamentare ele trebuie organizate în 6 decembrie cel mai devreme, trebuie pus în legătură cu finalul mandatului actualului Parlament. Cea mai probabilă dată este 6 decembrie pentru parlamentare. Trebuie să vedem cât de puternică este epidemia și dacă va permite organizarea unei campanii”, a mai declarat prim-ministrul.

Mai multe articole despre:
ludovic orban coronavirus