MENIU

Orban, după patru ani la șefia PNL: Sacrificiul meu pentru partid a fost total

Prezentarea Moțiunii "PNL - Forța Dreptei" în Comitetul Director Județean al PNL Vaslui / Foto: Facebook Ludovic Orban

După patru ani la șefia PNL, Ludovic Orban susține că „sacrificiul pentru partid a fost total”, iar asta nu i-a adus câștiguri materiale sau personale.

"Mi-am făcut un bilanţ, nu trebuie să vă spun dvs. că în contul personal nu prea am găsit nimic, şi în contul de bani, şi în viaţa familială, şi în ceea ce priveşte alte lucruri care ţin de plăceri, de obiceiuri, sacrificiul meu pentru partid a fost total", a declarat Orban, citat de HotNews.ro, vineri, în tipul discursului susținut cu ocazia prezentării Moţiunii "Forţa Dreptei" în şedinţa Comitetului Director Judeţean Vaslui.
 
El a spus că de 30 de ani este implicat în viaţa politică: "Chiar dacă unii zic că nu mai am benzină, eu vă spun că am o energie care, poate, unii de 30 de ani, de 40 de ani nu o au. Şi am ceva în plus, din cauza experienţei şi a faptului că am căutat permanent să învăţ, a faptului că am trecut prin, practic, toate etapele, de la consilier local, viceprimar, secretar general de instituţie, minister, nu zic în partid... Să nu credeţi că eu am aterizat brusc în conducerea naţională a unui partid fără să fi trecut prin munca de jos. Întotdeauna mi-a făcut plăcere să fac campanie electorală la firul ierbii. Şi acuma, ca preşedinte de partid, dacă nu m-am dus să lipesc afişul la 12 noaptea, să simt mirosul de aracet şi mai ales să simt cum echipa porneşte bătălia pentru câştigarea unor noi alegeri nu mă simt bine, nu simt că e campanie".
 
Citește și Ludovic Orban: „Nu oricine poate conduce partidul. E nevoie de caracter și forță”
 
 
Mai multe articole despre:
orban pnl motiune orban congres pnl 25 septembrie