MENIU

Orașul din România unde un apartament cu 2 camere a ajuns să coste doar 7.000 de euro

Orașul din România unde un apartament cu 2 camere a ajuns să coste doar 7.000 de euro

Există orașe în România în care piața imobiliară este accesibilă și pentru angajații cu salarii modeste sau pentru tinerii studenți în căutare de o locuință. Ca exemplu, într-un oraș din țară, un apartament cu 2 camere poate fi achiziționat la prețul de doar 7.000 de euro, echivalentul a 35.000 de lei.

În prezent, costurile apartamentelor sunt extrem de ridicate, fie că vorbim de închiriere sau de vânzare. Cu toate acestea, există un oraș în care sumele sunt mai accesibile. În orașele mai mici, ale țării, se găsesc locuințe care se vând cu doar câteva mii de euro.

Spre exemplu, în orașul Vulcan, județul Hunedoara, aproape de stațiunea montană Straja, găsești apartamente la prețul unei mașini second-hand. Un apartament, aflat într-un bloc de pe strada Octavian, cu 2 camere, situat la etajul 8, costă doar 7.000 de euro, adică 35.000 de lei.

Pe platforma OLX a fost publicat un anunț pentru vânzarea unui apartament mobilat, cu o suprafață totală de 50 de metri pătrați, situat într-o locație apropiată de centrul orașului, unde ai la dispoziție un supermarket și restaurante. Mai multe apartamente la prețuri avantajoase sunt disponibile, nu doar acesta.

Angajatul unei companii de electricitate, prins că a măsluit contoarele de curent. Câți bani a strâns din afacerea ilegală

Orașul aflat pe Valea Jiului s-a remarcat în ultima perioadă prin prețurile accesibile practicate pentru apartamente. În urmă cu o lună, un apartament cu două camere, amplasat la etajul 9 al unui bloc construit înainte de 1977, era disponibil la prețul de 6.000 de euro.

Discrepanțele de costuri dintre București și alte orașe din România sunt semnificative. În timp ce în Capitală prețurile pentru un apartament cu două camere pot să atingă chiar și 100.000 de euro, în alte localități pot fi achiziționate cu doar câteva mii de euro.

Bugetarul care încasează un salariu de 36.000 de euro net în fiecare lună lucrează la o agenție obscură a statului. Unde sunt cei care se lăfăie pe banii publici