MENIU

Old Hollywood Glam by photoartbyralf.com (P)

Sunt PhotoArt by Ralf, aka Ralf, o femeie îndrăgostită de fine art și fotografia glamour. Sunt onorată să îți ofer o experiență fotografică personalizată, în care îți voi “picta” cu camera mea tot ce ai mai frumos în tine. Sunt fotograf de portrete fine art premiat la nivel internațional, cu studii la Institutul de Fotografie din UK, membră a The Portrait System, US.

Sunt fondatoarea brandului PhotoArt by Ralf cu studio foto în București, România și Marbella, Spania, specializat în portret contemporan, glamour, fotografie de maternitate, mommy&me, personal și business branding. Proiectul PhotoArt by Ralf pornește la drum cu o expertiză și experiență internațională, cu o poziționare fotografică strategică și un stil de creație fotografică aparte, cu influențe de fotografie fine art.

Arta mea este pentru femei moderne, puternice, frumoase, independente, asumate care vor un produs exclusiv si apreciază arta. Pentru femeia modernă de orice vârstă care îmi permite să îi surprind unicitatea fie în sesiuni individuale, fie împreună cu cineva drag. Fotografia mea este exclusivă, sofisticată, dramatică, elegantă și puternică.

Te invit la o sesiune foto cu mine, iți promit o experiență extraordinară și unele dintre cele mai frumoase portrete pe care le-ai avut vreodată.

Ţi-ai dori să participi la o experienţă fotografică de portret fine art care apare doar o dată în viaţă?

Vintage Hollywood. Glamour. Icons

Anul acesta invit doamnele elegante, puternice și sofisticate să pornească împreună cu mine într-o călătorie captivantă înapoi în timp în noul meu proiect, Old Hollywood Glam. Inspirat din Epoca de Aur a cinema-ului, această campanie celebrează eleganța atemporală, rafinamentul și puterea starletelor legendare care au definit această epocă.

O EXPERIENȚĂ PORTRETISTICA UNICĂ ÎN ROMÂNIA

În studioul meu boutique, așa cum știi, m-am specializat în a capta esență și unicitatea fiecărei femei care se află în fața obiectivului meu.

Pentru aceasta campanie specială, voi recrea magia Old Hollywood.

Scopul meu în această campanie este să îți ofer o experiență UNICĂ și FABULOASĂ, o experiență pe care o vei ţine minte țoață viață. Ședința foto Old Hollywood Glam nu este pentru oricine, ci pentru femeile care își doresc să experimenteze ceva cu adevărat special. Fiecare detaliu de la ținutele luxoase la lumina de platou specifică epocii, totul este conceput cu meticulozitate pentru a surprinde esența glamour-ului Old Hollywood. Fiecare sesiune foto este o experiență personalizată și unică, unde lucrăm împreună să evidențiez “starleta” din tine, asigurându-mă că portretele îți vor spune povestea în cel mai uimitor stil posibil și pe care le vei păstra pentru totdeauna.

Participarea în campania mea Old Hollywood Glam este mai mult decât o sesiune foto

Este o călătorie într-o lume a elegantei sofisticate, o călătorie în timp în care vei străluci precum marile vedete ale cinematografiei clasice.

Aceasta poți fi TU!

Fiecare femeie merită să fie în lumina reflectoarelor, iar acest proiect este conceput pentru a te face să te simți că o adevărată divă din Epoca de Aur a Hollywood-ului. Indiferent dacă alegi să sărbătorești o ocazie specială sau pur și simplu vrei să te răsfeți cu o zi de lux, această experiență este desemnată să te facă să te simți că o stea de cinema.

Fotografia fine art a devenit pasiunea și arta mea și vreau să o împărtășesc cu tine. O experiență fotografică de neegalat care culminează cu o expoziție stil galerie. O celebrare a femeilor și epocii de aur.

Experiență ta culminează cu o expoziție exclusivă în care voi expune cel mai bun portret împreună cu alte lucrări extraordinare din această campanie. Acest eveniment tematic va fi o seară de eleganță, vei cunoaște și alte participante și te vom sărbători împreună. Va fi o seară de neuitat, în care vom sărbători o epocă fabuloasă din trecut dar și vedeta modernă pe care o văd în tine.

Nu rata ocazia să faci parte din ceva realmente special! Campania Old Hollywood Glam campaign este mai mult decât o sesiune foto – este o experiență de transformare în urma căreia vei avea nu numai imagini minunate însă și momente de neuitat pe care ți le vei aminti toată viața.

Vino cu mine în aceasta aventură și FII LEGENDĂ!

Te invit să faci parte dintr o experiență de neuitat care culminează cu expoziție și eveniment tematic!

Care este investiţia mea pentru această experienţă portretistică?

Îţi ofer experienţă pentru investiţia de €600+TVA (valoare iniţială €1500)

Pachetul OLD HOLLWOOD GLAM include:

CONSULTAŢIE CONCEPT ŞI STYLING

Vom explora şi discuta toate detaliile referitoare la şedinţa foto (dată, stylist, concepte etc.)

De asemenea îţi voi pune la dispoziţie un Ghid de stil cu toate informaţiile necesare referitoare la sesiune – exemple ţinute, exemple make-up, coafuri, informaţii specifice perioadei, atent alese pentru tine de către extraordinara Irina Ricciardi, Image Consultant în Milano and Lake Como special pentru aceasta campanie.

Coafura şi make-up sunt factori cheie în această campanie şi obligatorii pentru succesul ei. În cazul în care colaborezi cu anumiţi stilişti, este perfect, altfel, am pregătit o listă de profesionişti talentaţi care pot recrea look-ul perfect – adaptat ţie – pentru această experienţă. Cu mare drag o voi împărtăşi cu tine ca să îţi alegi persoana cea mai potrivită pentru tine. (onorariile nu sunt incluse).

SESIUNEA FOTO COMPLET GHIDATĂ

Vom petrece împreună 2-3 ore într o atmosferă minunată cu lumânări, muzică bună din epoca de aur, bubbly și voie bună. Nu este nevoie să știi să pozezi, te voi ghida pe tot parcursul sesiunii, acesta este job-ul meu, al tău este să te simți cât mai bine și să te bucuri de experiență.

GARDEROBA SELECTATĂ PENTRU ACEASTĂ CAMPANIE

Nu trebuie să îți faci griji cu ce te îmbraci. Am adunat o serie de item-uri specifice pentru campanie, rochii și accesorii care definesc perioada. Cu mare drag ți le voi pune la dispoziție, toate sunt incluse în pachet!

7 (şapte)  IMAGINI FINE ART

După sesiune vei alege cele 7 imagini retușate fine art incluse în pachet și, bineînțeles, vei avea posibilitatea să cumperi altele în caz că îți dorești acest lucru. Dacă și ce achiziționezi este decizia ta.

WALL ART (canvas)

Cel mai bun portret din cele 7 va fi imprimat pe canvas și expus la expoziție (îl vei primi și ca digital high-res). Acest tablou va fi cadoul meu pentru tine pentru că faci parte din această campanie.

EXPOZIŢIE & GALĂ TEMATICĂ

Acest pachet include o invitație pentru tine și o prietenă la expoziţia finală și gala tematică.

Vom fi spectaculoase, vom asculta muzică bună, vom bea șampanie și vom admira portretele superbe ale acestor doamne minuntate care participă la campanie.

Expoziția presupune LOCURI LIMITATE!

BONUS PENTRU TINE!

* O NOAPTE MEMORABILĂ ÎN LUXOASA MARBELLA, COSTA DEL SOL, SPAIN

Un voucher de o noapte la hotelul boutique The Town House în Marbella, Spain (townhousemarbella.com)

Voucherul poate fi folosit oricând în anul 2025 mai puţin Iunie, Iulie şi August  şi nu poate fi folosit împreună cu alte vouchere.

* PERSONAL BRAND MEDIA COVERAGE

1 articol relaţionat la brandul tău publicat în Săptămâna Financiară (sfin.ro) –  realizat de tine, max. 1000 caractere, 1 foto.

* ÎMPĂRTĂŞEŞTE EXPERIENȚA & INVESTEŞTE MAI PUŢIN

Bucură-te de aceasta experiență cu cineva drag și amândouă veți beneficia de un pachet special de €980 (preţ campanie €1200)

*  STYLING, RECUZITĂ VINTAGE & GARDEROBĂ

Styling Guide powered by Irina Ricciardi, Image Consultant în Milano and Lake Como (https://www.irinaricciardi.com)

O selecţie de rochii elegante (unele semnate de designerul faimos Clara Rotescu), recuzită şi accesorii  specifice pentru campanie.

ADD ONS (preţuri la cerere)

Dacă este de interes, poţi comanda de asemenea:

  • O revistă de lux creată de PhotoArt by Ralf dedicată ŢIE (copertă, interviu, imagini de la sesiune) – pachete disponibile pentru 10/50/100
  • un Album fine art cu imagini de la sesiune
  • Luxury Wall Art (printuri montate pe passpartout 100% calitate de muzeu and wall-art – canvas, wall-art înrămat)

Alătură-te unei frumoase comunităţi de femei inspiraționale

O descriere scurtă despre fiecare femeie va fi postată pe social media. Voi face foto & video behind the scenes de la photo shoot. Dacă participi, devii parte dintr-o comunitate de femei care, la fel ca tine, îşi îmbrăţişează şi sărbătoresc frumuseţea şi puterea femeilor de astăzi.

Mai multe detalii https://www.photoartbyralf.com/ro/old-hollywood-glam/

Mai multe articole despre: