MENIU

Fiul lui Dragnea a depus plângere că a fost ameninţat

Parchetul Judecătoriei Sectorului 5 a confirmat, luni, că a deschis un dosar penal după ce Valentin Dragnea şi soţia sa. 

Parchetul Judecătoriei Sectorului 5 cercetează fapte de ameninţare şi tulburarea ordinii publice, a confirmat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, Andreea Ceauşu. Şi Poliţia capitalei a confirmat că "în urmă cu aproximativ două săptămâni" a fost depusă o plângere cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce aceeaşi persoană a făcut şi o sesizare la 112.

Conform informaţiilor iniţiale, incidentul ar fi avut loc în urmă cu 10 zile, în cartierul Cotroceni.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au deschis dosar penal in rem pentru ameninţare şi tulburarea liniştii publice.  Persoana prezentată de presă drept agresor al lui Dragnea Jr. este "fiul unui mare actor".

O posibilă desfăşurare a incidentului este descrisă pe pagina feher.live. Valentin Dragnea şi soţia, aflaţi în maşină, s-au intersectat, pe o străduţă îngustă din cartierul Cotroceni, cu un alt autoturism în care se afla fiul unui mare actor român şi soția sa. Acesta l-a recunoscut pe fiul lui Liviu Dragnea, l-a claxonat şi l-a interpelat pe un ton ridicat. 

Mai multe articole despre:
Dragnea