MENIU

Oferta Vola.ro. City Break la Roma mai ieftin decât o vacanță la Poiana Brașov

Colosseum

Cea mai mare platformă online pentru rezervarea vacanțelor și biletelor de avion, Vola.ro, are în ofertă câteva vacanțe la prețuri atractive.

Vola.ro anunță câteva oferte atractive la city break-uri. La Roma găsiți o vacanță de la 109 euro, mai ieftin decât cazarea la un hotel în Poiana Brașov, în aceeași perioadă.

Întreaga ofertă Vola.ro e - AICI

Pachetul include două nopți de cazare la Hotel Tempio Di Pallade și biletele de avion. Clientii pot incepe ziua savurand un mic dejun de tip continental in sala eleganta, cu tavanul din caramida, in stil roman. Receptia este deschisa nonstop, iar personalul poate oferi informatii utile in legatura cu zona in care este situat hotelul. Serviciul de internet wireless este disponibil atat in camere cat si in zonele publice, contra cost.

Mai multe detalii despre city break la Roma găsiți - LA ACEST LINK.

Ce puteți face, printre altele, în City break Roma, potrivit Vola.ro: 

Un city-break la Roma e incomplet fara o vizita la Vatican. Cel mai bogat stat independent din lume dar si cel mai mic, care adaposteste o impresionanta colectie de arta ce culmineaza cu Capela Sixtina si celebra piata construita de Bernini. Acest oras-stat este caminul papalitatii, al celui mai mare muzeu din lume si al celei mai mari biserici, cu uimitoarea sa capodopera – plafonul Capelei Sixtine, pictat de Michelangelo.

Fa o calatorie in trecutul glorios al Romei prin intermediul Panteonului, cel mai bine conservat monument dintre toate templele antice. Aceasta minune arhitecturala are in varful cupolei un ochi gigantic, deschis in permanenta catre cer. In interior sunt ingropati pictorul Raffael si cativa membri ai familiei regale.

Pune pe lista ta si Forumul Roman, aflat nu departe de malul Tibrului, odinioara activ centru al puterii politice, juridice si comerciale, astazi este un spatiu gol, marcat de arce grandioase, ziduri distruse sau fragmente de coloane.

Rezerva-ti cel putin o ora pentru o plimbare prin celebra Piazza di Spagna si urca si coboara cele 137 de trepte spaniole, fotografiaza Fontana della Barcaccia sau viziteaza biserica franceza Trinita dei Monti.

Colosseum-ul, cel mai impresionant monument la Romei nu trebuie ratat sub nicio forma. Plimba-te prin locul unde odinioara se luptau cei mai curajosi gladiatori ai Romei si admira aceasta constructie magnifica.

Fa parte din film in fata celebrei Fontano di Trevi. N-ai cum sa nu te opresti macar cateva clipe sa admiri si sa fotografiezi cea mai cunoscuta fantana din lume, locul unde s-a filmat celebra scena din filmul "La dolce Vita".