MENIU

Ofertă-șoc la vacanțe în Malta, de la Vola.ro. Reduceri de până la 40%

Dacă vreți să vedeți Malta puteți alege în această perioadă o ofertă de la Vola.ro, cu reduceri la pachete de până la 40%. 

Cea mai mare agenție de turism online, Vola.ro, anunță reduceri de până la 40% la vacanțe în Malta. Întreaga ofertă o găsiți - AICI. 

La o reducere de 40% din prețul pachetului puteți alege Hotel Imperial. Amplasat in inima orasului Sliema, hotelul se bucura de o locatie privilegiata in apropierea frumosului oras Valletta. Emanand un aer distins, cu o ahitectura specifica insulei Malta, hotelul reprezinta o adevarata comoara datand din epoca de aur victoriana.

Intr-o atmosfera placuta, oaspetii se vor bucura de linistea oferita de minunata terasa de unde se poate admira o vedere panoramica idilica. Lounge barul amenajat elegant se ingrijeste de distractia turistilor oferindu-le divertisment live, iar restaurantul prepara delicioase mancaruri din bucataria internatioanala si cea locala, pregatite cu dibacie de bucatari profesionisti. Mai multe detalii găsiți - AICI. 

Ce poți vizita în Malta, potrivit Vola.ro

Arhipelagul Malta este compus din insulele Malta, Gozo si Comino si a avut o istorie zbucimata, fiind condus pe rand de greci, catagineni, romani, fenicieni, bizantini, arabi si Cavalerii Ordinului Ioanitilor.

Vestea buna e ca Malta poate fi vizitata intr-un city-break prelungit, fiind una dintre cele mai mici si mai dens populate state din lume, cu o suprafata de 316 kilometri pătrați si un numar de 450.000 de oameni. Ai sa te indragostesti de aceasta tarisoara si o sa vrei sa transformi city-break-ulintr-un sejur in toata regula. Inchiriaza o masina si exploreaza cat mai mult din insula aflata in inima Meditareanei, intr-o vacanta plina de aventura si relaxare.

Incepe cu Valletta, capitala Maltei, care atrage anual turisti din toata Europa cu o colectie impresionanta de cladiri in stil baroc.Aici poti admira obiective turistice precum: Catedrala Sfantului Ioan, Muzeul Catedralei cu opere de faimosul pictor Caravaggio, Palatul Marilor Maestri ai Ordinului, Teatrul Manoel sau Fortul Sfantul Elmo.

Pune pe lista ta si Mdina, vechea capitala a Maltei, Rabat sau Cottonera, 3 orase stravechi Birgu, Isla si Bormla unite prin fortificatii construite in timpul Evului Mediu. Imbogateste-ti cultura vizitand templele din neolitic de la Hagar Qim si Mnajdra si bucura-ti privirea cu peisajele de vis precum Grota Albastra, Golful de Aur sau Golful Sfantul Thomas.

Daca iti plac drumetiile, atunci pune-ti in bagaj si ghetele de munte pentru ca insula Gozo e plina de poteci si carari salbatice care de-abia asteapta sa fie strabatute. Malta isi ademeneste turistii cu 3 obiective aflate in Patrimoniul Unesco: Capitala Valletta, Hipogeul din Hal Safliéni si Templele megalitice din insulele Malta si Gozo.

Intr-un city break in Malta, ai timp sa te bronzezi, sa te relaxezi dar si sa vizitezi muzee importante precum Muzeul de Arte Frumoase adapostit intr-un palat din secolul XVIII, Muzeul National de Arheologie, Palatul Marilor Maestri, din secolul XVI, Muzeul Catedralei sau Muzeul Militar National.