MENIU

Octavian Hoandră, premiat de Asociația Profesioniștilor de Televiziune din România

Octavian Hoandra si Nicolae Breban

Realizatorul emisiunii “Realitatea Românească” de la Realitatea TV, scriitorul şi publicistul Octavian Hoandră a fost premiat de Asociația Profesioniștilor de Televiziune din România.

Decernarea premiului a avut loc într-o atmosferă festivă, la Teatrul Național din Capitală. Seara celebrării succeselor din TV a fost dedicată aniversării a 100 de ani de la Marea Unire.

Evenimentul a adus în atenţia publicului cele mai valoroase producții ale audiovizualului românesc.

Jurnalistul Realitatea TV, Octavian Hoandră a primit trofeul pentru promovarea valorilor și culturii, la cel mai bun talk show, emisiunea Realitatea Românească, difuzata în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 21.

"Sunt foarte bucuros să avem aici un post, un canal de TV dintre cele mai importante care ne ajută să ieşim din coşmarul politic. El dă o altă culoare, Octavian îşi aduce aminte nu doar de noi, academicienii, ci si de problemele culturii care sunt cele ale natiunii, cele profunde", a spus scriitorul Nicolae Breban, jurat APTR.

"Este premiul vieţii mele. Trebuie să te iubească Dumnezeu să fii în viaţă de Centenar şi să iei premiu Centenar", a spus Ocravian Hoandră.

Cozmin Guşă, acţionar Realitatea TV: "Premiul pe care l-a luat Tavi pentru emisiunile de sorginte culturală, de a promova personalităţi din domeniul ştiinţei, academicieni, oameni valorosi, actori este un pariu câştigat. Satisfacţia este că Tavi şi echipa au muncit serios şi am câştigat pariul ca la o televiziune de stiri să fie prezente şi personalităţi de această calitate profesionala, intelectuală, din afara zonelor obişnuite din politică, sport".

În anul Centenarului, Asociația Profesioniștilor de Televiziune din România a acordat trofeul și diploma APTR pentru 15 producții de televiziune reprezentative.  

Mai multe articole despre:
APTR Octavian Hoandră