MENIU

Octavian Hoandră: Cozmin Guşă este martorul istoriei oneste

După ce Cozmin Guşă a oferit lămuriri în privinţa modului în care s-au desfăşurat alegerile prezidenţiale din 2009, în faţa comisiei de anchetă a Parlamentului, Octavian Hoandră a afirmat că analistul politic poate elucida multe mistere. 

Realizatorul Realitatea TV a spus despre Cozmin Guşă că "poziţia lui este importantă şi eu sper să mai fie întrebat, pentru că el este martorul istoriei oneste".

"Şi eu aşteptam ca cineva să-l întrebe pe Cozmin Guşă, el fiind unul dintre cei mai inteligenţi oameni care l-au consiliat pe Mircea Geoană. Din nefericire, Geoană nu l-a ascultat pe Guşă. Cozmin Guşă este unul dintre cei mai eminenţi analişti politici din câţi există astăzi. Chiar ieri am parcurs un pasaj din cartea lui, "Un ospiciu numit România". Cozmin Guşă a prevăzut mersul istoriei. Poziţia lui este importantă şi eu sper să mai fie întrebat, pentru că el este martorul istoriei oneste. O comisie care ar şti să întrebe şi să ia exhaustiv din tot ce ştie Cozmin Guşă, care este un depozitar de istorie, cred ca va elucida multe mistere. Tot timpul apar lucruri nelămurite. Probabil că domnul Guşă este unul dintre cei mai importanţi oameni care au fotografiat momentul", a spus Octavian Hoandră la Realitatea TV.

Mai multe articole despre:
Cozmin Guşă Octavian Hoandră