MENIU

O vedetă îndrăgită și-a speriat fanii. ”E în mare pericol”. Ce le-a cerut să facă, la 6 dimineața

O vedetă de pe YouTube în vârstă de 19 ani, Marina Joyce, i-a făcut pe fanii săi să se îngrijoreze și chiar să cheme poliția după ce a publicat filmulețe cu ea în care avea comportament bizar și chiar ”cerea, în șoaptă, ajutor”.

Mai mulți fani ai Marinei Joyce susțin că aceasta le-ar da indicii că ar avea nevoie de ajutor, prin modul în care vorbește în clipurile publicate pe YouTube. Unii dintre ei spun că au auzit-o chiar spunând direct ”Ajutor”, însă în șoaptă. 

Zvonurile că Marina Joyce nu ar fi în siguranță s-au răspândit repede pe rețeaua de socializare Twitter și au culminat cu o invitație ciudată din partea ei, în care îi chema pe fani la o ”petrecere” în stradă, la ora 6:00 dimineața. Fanii s-au avertizat unii pe alții să nu meargă la ”petrecere”, atât pentru siguranța lor, cât și a Marinei, conform metro.co.uk.

O altă vedetă de pe Internet care o cunoaște pe Marina spune că a discutat cu ea și că este în siguranță, însă i-a rugat insistent pe fanii fetei să nu participe la acea întâlnire matinală, ceea ce nu a făcut decât să creeze și mai multă panică. În plus, acesta a anunțat că a rugat poliția să se asigure că Marina este în afara oricărui pericol. 

Mai multe articole despre:
YouTube Facebook vlogger marina joyce