MENIU

O tânără româncă a fost ucisă în Olanda. Ana Maria Vasiliu se căsătorise în anul 2022 cu un fost concurent al unui show matrimonial

Ana Maria Vasiliu, soția lui Gabriel Vasiliu, finalist al emisiunii Puterea Dragostei, a fost ucisă într-un incident tragic petrecut în Olanda. Primele informații sugerează că un cetățean britanic ar fi responsabil pentru moartea acesteia. 

Trupul neînsuflețit al Anei Maria a fost descoperit în condiții deosebit de grave, iar sora ei, care locuiește în Spania, a fost chemată pentru a identifica victima, conform wowbiz.ro.

Soțul tinerei se află după gratii

Gabriel Vasiliu, cunoscut pentru participarea sa în sezonul doi al emisiunii Puterea Dragostei, unde a ajuns până în finală, și-a întâlnit marea iubire după încheierea competiției.  Acesta lucra ca pompier în Gorj. El și Ana Maria Stoica formau un cuplu din 2019 și s-au căsătorit în 2022. Relația lor părea să fie fericită, dar acum, tragedia i-a lovit din plin.

        Ana Maria și Gabriel Vasiliu trăiau o frumoasă poveste de iubire / Sursa foto - Facebook

Incidentul s-a produs în timp ce Gabriel Vasiliu se află în închisoare, ispășind o pedeapsă de trei ani pentru trafic de persoane și implicare în activități ilegale legate de droguri. El a recunoscut acuzațiile și a cerut să fie judecat conform unei proceduri simplificate, sperând la o reducere a pedepsei, însă instanța a decis contopirea pedepselor, condamnându-l la trei ani de închisoare.

„Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 2 ani şi 8 luni închisoare pe care o sporeşte cu 1/3 din totalul celorlalte pedepse aplicate (1 an:3)= 4 luni, urmând să execute în total 3 ani închisoare (…) şi pedeapsa complementară (…) (dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat) pe o perioadă de 5 ani”, se arată în sentința Tribunalului Gorj.

La momentul căsătoriei lor, în 2022, cuplul părea foarte unit, iar familia le ura fericire și stabilitate. Mama lui Gabriel a transmis un mesaj emoționant în ziua nunții, dorindu-le o relație fără conflicte și o familie puternică. 

              Gabriel Vasiliu era de profesie pompier / Sursa foto - Facebook. 

Din păcate, această poveste de dragoste s-a sfârșit tragic odată cu moartea Anei Maria, un eveniment care șochează și întristează întreaga comunitate. Autoritățile continuă ancheta pentru a clarifica circumstanțele exacte ale decesului.