MENIU

O şoferiţă riscă să rămână FĂRĂ CASĂ, după o banală tamponare

O şoferiţă riscă să-şi piardă casa, după o banală tamponare.

O femeie din Constanţa este pe punctul de a-şi pierde casa după ce a acroşat cu maşina o dubiţă.

Femeia a fost dată în judecată pentru despăgubiri, acum cifrele fiind de ordinul zecilor de mii de euro. Femeia spune că a adus suficiente probe în faţa magistraţilor, însă nu i-au fost acceptate, astfel că acum este la un pas de a rămâne fără un acoperiş deasupra capului, scrie cugetliber.ro.

Este povestea Consuelei Iliescu, o femeie din Constanţa care a avut nenorocul de a tampona un alt autovehicul exact în momentul în care i-a expirat asigurarea. Totul a început în noiembrie 2010. Consuela Iliescu spune că circula cu maşina pe strada Tulcei, către bulevardul Tomis. La un moment dat, nu a observat o dubă care avea uşa deschisă către stradă, aşa că a acroşat-o cu autoturismul. A fost dată în judecată, iar acum i se cer ca daune sume astronomice, de peste 12.000 euro.

"Mergeam pe strada Tulcei către bulevardul Tomis şi o dubă care descărca mobilă era parcată în mod neregulamentar, cu uşa deschisă către stradă. Trecând pe lângă autovehicul, i-am acroşat uşa cu maşina mea. Am fost dată în judecată pentru despăgubiri pentru că nu aveam asigurare în momentul tamponării", explică femeia.

Reclamanta, o firmă de mobilă cu sediul în localitatea Lumina, a invocat instanţei faptul că, din cauza uşii înfundate, duba nu mai poate fi folosită, astfel că se înregistrează pierderi de aproximativ 1.500 lei pe lună. Astfel, femeia a fost condamnată să plătească aceşti bani în fiecare lună, până când va achita contra-valoarea reparaţiei.

Disperată pentru că va fi executată silit, femeia a angajat până şi un detectiv particular, cu ajutorul căruia a strâns dovezi. Astfel, a depus la dosar poze şi declaraţii ale martorilor, potrivit cărora duba plină cu mobilă încă se plimbă prin Constanţa şi nu că se înregistrează pierderi.