MENIU

O româncă a dispărut de o lună în Belgia. Soțul ar fi amenințat-o că va fi ”următoarea Elodia”

O româncă a dispărut de o lună în Belgia

O româncă a dispărut de o lună în Belgia. Rudele din România încearcă cu disperare să o găsească și au apelat la ajutor pe rețelele de socializare. Soțul ar fi amenințat-o pe femeie că va fi ”următoarea Elodia”. 

Femeia are 31 de ani, este româncă, însă are și cetățenia statului Luxemburg. Rudele ei sunt convinse că soțul acesteia este implicat în dispariție. Surorile spun că ultima dată când au vorbit cu românca prin apel video a fost la începutul lunii decembrie. De atunci, nu au mai auzit nimic de ea.

În mod surprinzător, soțul dispărutei susține că nu știe nimic despre locul în care s-ar putea afla soția sa. Suspiciunea lui este că femeia a plecat cu un alt bărbat. Rudele sunt, însă, de altă părere și se gândesc la ce e mai rău. Apropiații povestesc că femeia le-a mărturisit că soțul ei ar fi amenințat-o cu moartea și i-a spus că va deveni ”următoarea Elodia”.

Cazul a ajuns în atenția autoritățile belgiene. Fotografia și datele de identificare ale femeii au fost difuzate în secțiunea de "Persoane dispărute" de pe site-ul poliției. Potrivit autorităților, aceasta a fost văzută ultima dată pe 6 decembrie 2022, în localitatea belgiană Messancy. 

Mai multe articole despre:
romanca disparuta belgia