MENIU

O profesoară din Iași s-a sinucis. S-a aruncat în gol de la etaj. Descoperirea șoc a polițiștilor

O profesoară din Iași s-a sinucis. S-a aruncat în gol de la etaj. Descoperirea șoc a polițiștilor

Doliu în mediul universitar ieşean. Un profesor universitar şi-a încheiat socotelile cu viaţă, aruncându-se în gol de la etaj. A lăsat un bilet de adio în care şi-a cerut iertare pentru gestul său.

Duminică neagră la Iaşi. Un cadru didactic, ajuns la o vârstă onorabilă, a decis să-şi încheie socotelile cu viaţă. Tragedia s-a petrecut duminică dimineaţă în jurul orei 9:00. Atunci, printr-un apel la numărul unic de urgenţe 112 se anunţă că o femeie este inconştienţă în incinta unui bloc de pe strada Arcu.

Un echipaj medical de la SMURD a ajuns imediat la faţă locului şi a început manevrele de resuscitare. Femeia a căzut în gol de la aproximativ zece metri. Ea a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, iar medicii au fost nevoiţi să declare decesul. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii care au demarat o anchetă.

Din câte se pare, Tatiana Tăcu în vârstă de 86 de ani şi-a plănuit moartea până în cele mai mici detalii. Ea s-a aruncat de la etajul doi, de la geamul dormitorului. Poliţiştii au găsit geamul dormitorului deschis, iar lângă geam ar fi existat un scaun de mici dimensiuni şi o noptieră.

Probabil de aceste obiecte s-ar fi "ajutat" femeia pentru a sări în gol. Oamenii legii au ridicat din apartament mai multe probe şi urmează să stabilească dacă este sau nu vorba despre o sinucidere.

Femeia a lăsat un bilet de adio în care şi-a cerut iertare de la mai multe cunoştinţe pentru gestul făcut. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru necropsie, scrie bzi.ro.

Mai multe articole despre:
Iaşi profesor sinucidere profesoară