MENIU

O patroană şi-a păcălit angajaţii că sărbătoresc firma. Au ajuns într-o vacanţă de lux

Şefa unei agenţii de turism şi-a surprins cei 32 de angajaţi când i-a dus într-o excursie de lux în Barbados, pentru a sărbători a 10-a aniversare a companiei

Helen Bilton, fondatoarea agenţiei The Group Company, din York, Marea Britanie, şi-a impresionat subalternii săptămâna trecută cu o vacanţă de cinci stele, scrie Daily Mirror.

Ea i-a păcălit pe angajaţi că vor merge la un parc de distracţii din apropiere pentru a marca aniversarea companiei. Ulterior, însă, a convocat o şedinţa pentru a-i anunţa că îi duce într-o excursie de trei zile în Barbados, scrie Ziare.com.

"M-am gândit să fac o petrecere pentru a sărbători a zecea aniversare cu furnizorii şi clienţii, însă apoi m-am gândit că oamenii merită o trataţie, pentru că sunt angajaţi care lucrează fără preget pentru companie", a povestit această.

Când le-a dezvăluit că nu merg în parcul de distracţii, ci în Barbados, angajaţii săi "nu credeau, au bănuit că glumesc".

Excursia lor a constat în cele din urmă din ieşiri pe mare, karting, safari pe insula şi cină pe plajă.

Helen Bilton şi-a dorit că astfel să-şi răsplătească angajaţii pentru muncă lor şi să se asigure că sunt mulţumiţi la locul de muncă.