MENIU

O fostă jurnalistă a murit într-un accident grav

O fostă jurnalistă a murit într-un accident grav

O persoană a murit şi alte două au fost rănite într-un accident care a avut loc, duminică după-masa, în comuna Gilău din judeţul Cluj. Victima, o fostă jurnalistă din Târgu Mureş în vârstă de 38 de ani, a decedat pe loc. Şoferul, soţul ei egiptean, patronul mai multor magazine din judeţul Mureş, a fost rănit grav. În maşină se mai afla şi copilul lor, în vârstă de 5 ani, care a fost şi el rănit.

Totul s-a întâmplat duminică după-amiază, pe DN1 E60, unde şofer egiptean, pe numele său Omar Nazer, ar fi încercat să depăşească o coloană de maşini. Din cauza vitezei, acesta a intrat în plin într-un podeţ şi s-a răsturnat.

Impactul a fost fatal pentru Cristina Mailat, iar bărbatul şi copilul au fost răniţi grav. Cei doi au fost transportaţi, în cursul serii de duminică, la Târgu Mureş.

Bărbatul a fost adus cu un traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic şi comoţie cerebrală. Acum este stabil hemodinamic şi respirator şi a fost transferat la Spitalul Judeţean, la secţia de Urologie, pentru un consult de specialitate. Copilul se află în afara oricărui pericol şi este internat la Chirurgie Pediatrică”, a declarat pentru Vocea Transilvaniei Tudor Chirilă, purtător de cuvânt al Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş.

Mai multe articole despre:
accident Târgu Mureş jurnalistă