MENIU

O femeie a murit, după ce a fost plimbată între spitale. Medici: "Nu era îngrijită de familie"

O femeie a murit, după ce a fost plimbată între spitale. Medici: "Nu era îngrijită de familie"

O femeie în vârstă de 70 de ani din comuna doljeană Cetate a murit după ce a fost plimbată între două spitale. Ioana Victoria Grasoi a ajuns la unitatea spitalicească din Calafat pe data de 9 ianuarie, iar medicul de gardă a trimis-o cu o ambulanţă la Craiova. Cadrele medicale le-au spus rudelor a doua zi că este perfect sănătoasă şi au refuzat să o interneze. Cu toate acestea, bătrâna a murit.

Rudele femeii de 70 de ani susţin că medicii de la Spitalul Judeţean din Craiova nu au tratat-o corespunzător, iar din această cauză a decedat. Ba mai mult, fiul bătrânei a precizat că, pe data de 10 ianuarie, a găsit-o pe un scaun metalic în unitatea de primiri urgenţe, iar în momentul în care le-a cerut cadrelor medicale amănunte despre starea ei, a fost luat peste picior.

"Doctora a ridicat tonul la mine şi mi-a spus că nu este caz de internare şi că o să o trimită din nou la Spitalul din Calafat. Mi-a spus că este perfect sănătoasă şi că nu înţeleg de a fost adusă la urgenţă cu ambulanţa. A stat în urgenţă pe un scaun mai bine de 12 ore, iar când am plecat de la spitalul din Craiova nu ne-au dat un diagnostic. Am dus-o din nou la unitatea spitaliceasă din Calafat pe data de 10 ianuarie, iar a doua zi a murit. Eu nu voi lăsa lucrurile aşa şi voi depune plângere împotriva cadrelor medicale care au tratat-o pe mama la parchet şi Colegiul Medicilor. Nu este normal să mori cu zile într-un spital şi nimeni să nu te bage în seamă", a spus Aurel Popescu, fiul lui Ioana Victoria Grasoi, citat de adevarul.ro.

Mai multe articole despre:
deces deces spital