MENIU

O cunoscută prezentatoare TV renunță la cariera în televiziune după ce ar fi fost ținta unui asasinat

Soc in lumea televiziunii

O prezentatoare TV a ales să se retragă din lumea televiziunii după ce ar fi fost ținta unu complot de răpire și crimă.

Gazda TV britanică renumită, Holly Willoughby, a comunicat retragerea sa din emisiunea "This Morning", în urma unor zvonuri care sugerează că ar fi fost vizată de un complot de răpire și omor.

"Am anunțat astăzi ITV că, după 14 ani, nu mă voi întoarce la "This Morning", a menționat Willoughby într-o declarație de marți pe Instagram.

A adăugat: "Toți cei care au lucrat vreodată în emisiune de-a lungul anilor, vă mulțumesc foarte mult. Acesta este un rămas bun atât de dificil, ești incredibil și voi fi pentru totdeauna mândră de ceea ce am realizat împreună.", conform CNN.

Willoughby a exprimat recunoștință față de colegii, invitații emisiunii și audiența, descriindu-i ca fiind "cea mai bună companie".

"Știu că această poveste mai are multe capitole. Din păcate, însă, acum simt că trebuie să iau această decizie pentru mine și pentru familia mea", a spus ea, adăugând: "O să-mi fie atât de dor de voi toți".

Nu a menționat nimic despre zvonurile legate de complotul împotriva sa. Recent, un britanic a fost inculpat pentru că ar fi angajat un ucigaș să o elimine pe Willoughby și pentru instigare la răpire.

Kevin Lygo, șeful ITV, Media și Divertisment, a exprimat regretul companiei legat de decizia lui Holly.

"Suntem trişti că Holly pleacă în această dimineață, dar respectăm decizia ei, de care știm că i-a fost extrem de greu să o ia", a afirmat el. "Holly este unul dintre cei mai iubiți, respectați și mai realizați oameni de televiziune din Marea Britanie."

A adăugat: "Holly și-a a pus o amprentă unică, de căldură, energie, umor și distracție la una dintre cele mai populare emisiuni din țară, iar tuturor le va lipsi enorm. Ea rămâne un membru foarte iubit al familiei ITV și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să lucrăm cu ea în viitor."