MENIU

O altă victimă a dentistului violator în serie a făcut dezvăluiri în premieră: „Eram sub o anestezie foarte puternică, am fost amețită două zile”

O nouă victimă a dentistului violator

Femeile care au mers la dentist și au ajuns drogate, păcălite, umilite continuă destăinuirile. După mărturisirea Ștefaniei, prima care a găsit forța să spună public prin ce a trecut, apar tot mai multe plângeri penale care îl vizează pe același om, ce pare că are cam același mod de operare.

Anul trecut, nu mai știu exact când, iunie, iulie, am avut o lucrare, un pivot. Am sunat-o pe asistentă, mi-a spus că sunt în concediu, dar dacă e urgent să mă duc la cabinet, că e un medic. M-am dus acolo, primul lucru care m-a frapat a fost că a închis ușa, și-a aprins o țigară, m-a întrebat dacă fumez. I-am spus că fumez de obicei, dar nu atunci.

M-a pus pe scaun, am zis să nu fiu paranoică, dar mi-a pus mâna pe sân, se chinuia să scoată lucrarea ca pe un cui. Eu am 55 de ani, sunt o fire mai emotivă. Am simțit ceva cald, am dat să mă ridic și a zis să stau liniștită. Eram sub o anestezie foarte puternică, am fost amețită două zile.

M-am ridicat, el a venit în spatele meu să îmi facă masaj, că mi-a scăzut tensiunea. A zis să îmi dea ceva să beau. I-am spus să-mi dechidă ușa.

A insistat să beau o gură de suc. Am țipat lângă ușă. Tot zicea să-mi facă altă programare... mi-a deschis ușa, am coborât pe scări. Eram amețită, m-a întrebat o doamnă dacă mă simt bine, nu știu dacă i-am răspuns.

M-am așezat pe o bordură, treceau mașinile pe lângă mine. Un domn m-a întrebat dacă am nevoie de ajutor... nu știu cum am ajuns acasă. Prietena mea care stă la două uși, după ce i-am povestit, a zis să-l reclame. Nu m-ar fi crezut nimeni. Era cuvântul meu împotriva cuvântului lui.

El era un copil, chiar nu mă așteptam”, a povestit Flori.

 

Mai multe articole despre:
victima dentist