MENIU

O adolescentă de 15 ani din Braşov a fugit de acasă cu o colegă. Unde au fost văzute ultima dată

O braşoveancă a lansat un apel disperat pe pagina de socializare Facebook, prin care spune că fiica ei, Lavinia Maria, a plecat de acasă luni dimineaţa şi de atunci nu mai ştie nimic de ea.

 Braşoveanca Daniela Achim a făcut o plîngere şi la Poliţia Braşov, tot luni, însă, paradoxal, a cerut să nu se mediatizeze cazul, scrie Monitorul Expres. În schimb, a postat o fotografie cu copila de 15 ani pe Facebook şi cere disperată ajutorul internauţilor pentru a o găsi pe copilă.

„Dacă vedeţi aceasta fată, vă rog din suflet să mă contactaţi. Este fiica mea, care a dispărut de acasă în dimineaţa zilei de luni. Orice informaţie este de ajutor. Este îmbrăcată în geacă roşie (cea din imagine), blugi albastru deschis, pantofi sport alb cu albastru, geantă neagră. Vă rog, ajutaţi-mă să-mi găsesc copilul!”, a scis femeia pe pagina de Facebook.

Mama fetei dispărute mai spune, pe acelaşi site, că Lavinia a plecat luni dimineaţa spre liceul unde este elevă în clasa a IX-a, însă nu a ajuns la şcoală. În schimb, a auzit că ar fi urcat într-un tren din Gara Braşov cu destinaţia Bucureşti, împreună cu o prietenă care a mai fugit de acasă. Se pare că Lavinia ar fi fost văzută apoi în Gara de Nord din Bucureşti, împreună cu prietena ei. Lavinia nu a mai fugit pînă acum de acasă şi este cunoscută ca fiind un copil cuminte şi liniştit.