MENIU

Nunta s-a oprit dintr-o dată. În spatele lor, o apariție tuburătoare. Mireasa a izbucnit în plâns

O mireasă a avut parte de o surpriză tuburătoare în timpul nunții. Nu și-a puut stăpâni emoțiile și a început să plângă. 

Nunta – un eveniment important în viața celor ce au decis să-și lege soarta prin căsătorie. Din acest motiv tinerii se pregătesc minuțios pentru ca totul să fie la cel mai înalt nivel. Din acest motiv mirele, pe nume Olli, s-a gândit foarte bine înainte de a face surpriza viitoarei soții, chiar în timpul ceremoniei religioase, scrie perfectmedia.info. El a invitat și copiii din corul local pentru a realiza surpriza.

Liz lucra ca profesoară de dans și actorie. Acest serviciu nu este doar o formă de a câștiga un venit, dar este o vocație. Ea iubește copiii, se bucură de progresul lor și nu își mai imaginează viața fără a mai preda.

Pentru a organiza prezentarea, Olli a invitat copiii din cor împreună cu părinții lor. Copiii s-au bucurat foarte mult că au posibilitatea să-l ajute pe mire să realizeze surpriza, deoarece Liz era profesoara lor îndrăgită. Sigur, mireasa nu știa nimic despre ce avea să se întâmple

Mai multe articole despre:
nuntă mireasa