MENIU

Nu este chiar o pacoste, cel mai urât câine din lume! Cel puțin nu pentru stăpân! A câștigat 5.000 de dolari

„Sălbăticiunea” câștigat titlul de cel mai urât câine din lume. Foto/Captură video

Cel mai urât câine din lume, un titlu de care ar fugi mai toți posibilii proprietari de căței, nu l-a speriat și pe un american. Cu patrupedul „Sălbăticiunea”, stăpâna sa americancă a câștigat concursul de cel mai urât câine din lume, dar și marele premiu de 5.000 de dolari.

Un pechinez născut în Los Angeles a câștigat titlul de „Cel mai urât câine din lume”, în cadrul unui concurs cu tradiție de aproape jumătate de secol. Patrupedul a mai încercat de câteva ori să obțină titlul, care este însoțit de un cec pentru 5.000 dolari.

Wild Thang (Sălbăticiunea, n.r.), pechineza care a câștigat titlul de cel mai urât câine, a fost prezentă în concurs mai mulți ani la rând. Ann Lewis, proprietara ei, a adus-o la concurs de 5 ori, iar cățelușa a fost trei ani la rând pe locul 2, înainte să obțină marele trofeu vineri, 21 iunie.

După ce s-a îmbolnăvit de jigodie (distemper) la o vârstă fragedă, lui Wild Thang nu i-au mai crescut dinții, lăsându-i limba să atârne pe afară.

În afară de această problemă estetică, femela de pechinez cu blană lungă este sănătoasă și fericită, scrie SkyNews.

Scopul concursului anual care acordă titlul de „Cel mai urât câine din lume” nu este de a râde pe seama participanților, ci de a sărbători bucuria unui prieten canin, indiferent de aspectul acestuia.