MENIU

Noul prefect de Olt, obediență extremă

Prefectul judeţului Olt, Florin Homorean, a depus jurământul în funcţie, luni dimineaţa, și s-a grăbit să-i mulțumească șefului de partid, relatează realitateadeolt.net. Chiar dacă președintele PNL Olt nu a fost prezent la ceremonie.

 

Niciun reprezentant al Guvernului nu a fost prezent la ceremonia depunerii jurământului. Ministrul Internelor, Marcel Vela, a supervizat totul prin videoconferinţă.

Preşedintele Liviu Voiculescu a fost absent, dar s-a numărat printre cei cărora noul prefect, Florin Homorean, le-a mulţumit pentru numirea în funcţie.

La eveniment au fost prezenţi mai mulţi directori ai serviciilor deconcentrate din judeţ, dar şi reprezentanţi ai PNL – candidatul Mario De Mezzo şi secretarul general Ana-Maria Ciauşu. 

„Vreau să le mulţumesc primului ministru al României, domnul Ludovic Orban, pentru încrederea pe care mi-a acordat-o în numirea în această funcţie şi, totodată, domnului preşedinte al organizaţiei locale a PNL, domnul Liviu Voiculescu, pentru sprijinul şi susţinerea în a ajunge în această poziţie”, a declarat Homorean.

Citește continuarea pe realitateadeolt.net și vezi ce mesaj a mai transmis noul prefect de Olt!