MENIU

Noi imagini ale dezastrului de la "Marius Nasta", managerii oferă promisiuni (VIDEO)

Institutul Marius Nasta

Noi imagini scandaloase de la Institutul ”Marius Nasta” din Capitală, unde mai mulți pacienți au murit din cauza unei bacterii periculoase. Un telespectator ne-a trimis mai multe fotografii în care se observă mizeria din bucătărie. Conducerea spitalului a reacţionat şi a spus că, de fapt, imaginile sunt dintr-o altă încăpere. În urmă cu trei săptămâni, înainte de apariţia decese, conducerea instituţiei a negat şi lipsa materalului dezinfectat, despre care au vorbit, sub acoperirea anonimatului, mai mulţi angajaţi, într-o anchetă Realitatea TV. 

Un telespectator a trimis pe adresa martorcular@realitatea.net fotografii din bucătăria spitalului, în care se observă legume depozitate impropriu, pereți scorojiți și cu mucegai, furtunuri ruginite, iar casa liftului este inundată cu apă neagră.

Contactată de Realitatea TV, conducerea spitalului a transmis că utilajele din imagini sunt propuse pentru casare și nu se află într-o încăpere unde se prepară mâncarea pacienților. Conducerea mai susține că, în acest an, va fi modernizată bucătăria, dar și sistemul de canalizare.

Managerul institutului Marius Nasta. Beatrice Mahler, a postat un mesaj pe facebook în care a recunoscut că trebuie făcute investiţii majore în infrastructura spitalului. Ea a prezentat şi o fotografie cu un lift nou din spital şi a precizat că îşi doreşte ca situaţia să se schimbe. Mai mult, a prezentat şi în ce stare este unul dintre lifturi, care a fost dat în funcţiune acum mai bine de 30 de ani. 

Dacă descoperiţi astfel de nereguli din spitalele româneşti, ne puteţi trimite mesaje şi imagini pe adresa martorocular@realitatea.net sau pe numărul de whatsapp 0732.333.108. 

sursă: Realitatea TV

 

 

Ancheta Realitatea TV: Acuzații grave la Institutul "Marius Nasta"

Mai multe articole despre:
decese infecţii marius nasta