MENIU

Noi detalii în dosarul traficanților de heroină. Unde ascundeau traficanții drogurile

NOI detalii în dosarul traficanților de heroină. UNDE ascundeau traficanții drogurile

Noi detalii după restructurarea unei reţele uriaşe de heroină din Bucureşti, cu ramificaţii și în Iaşi. Poliţiştii şi procurorii au descoperit un pachet cu droguri, ascuns în vasul de toaletă, informează Realitatea PLUS. 

Apar noi detalii în dosarul traficanților de droguri din București și Iași. Unul dintre inculpați, Mihai Bălteanu, membru al clanului Cordoneanu, locuia la parterul unui bloc și în timp ce trupele de intervenție spărgeau ușa, el ar fi luat pachetul cu heroină ascuns în casă, l-a aruncat în toaletă și a tras apa. Conform anchetatorilor, pachetul a rămas deasupra apei, fiind recuperat de oamenii legii. În pachet se aflau câteva grame de heroină.

Clanul Capai, o grupare periculoasă din Ferentari, transporta drogurile cu taximetriști pentru a nu putea fi depistat. În momentul vânzării, cumpărătorul trebuia sa treacă și un "test", respectiv să se drogheze pentru a demonstra că nu este un polițist trimis sub acoperire. 

În acest dosar de trafic de droguri de mare risc au mai fost reținuți pentru 30 de zile câțiva interlopi de temut, capi ai clanurilor din București și Iași. 

Mai multe articole despre:
perchezitii heroina clanuri bucuresti iasi