MENIU

Noi acuzații INCREDIBILE la adresa preotului Pomohaci. S-ar fi întâmplat chiar în Postul Paștelui...

cristian pomohaci

Un cântăreț de muzică populară din Ardeal a făcut o serie de dezvăluiri explozive despre trecutul preotului Cristian Pomohaci. Detaliile par revoltătoare.

Potrivit wowbiz.ro, bărbatul a preferat să rămână anonim. El a mărutrisit că ar fi fost abordat de părintele Pomohaci, chiar în postul Paștelui.

"Eu am trăit printre ei, printre preoți, am vrut să mă călugăresc. Am avut o atracție față de mănăstire de când eram mic, dar am renunțat, din cauza la ce se întâmplă acolo. Cu părintele Pomohaci am pățit-o! Eram la un restaurant și i-am oferit un CD cu piesele mele, iar câteva zile mai târziu am primit niște mesaje. Nu a vrut să vorbească la telefon. M-a întrebat prin mesaje dacă sunt activ, dacă sunt pasiv, de cât o am, dacă o iau sau o dau, nu știam acești termeni atunci, la ce se referea, vorbea așa un pic codat.
Nu și-a dat numele, dar mi-a zis până la urmă să mă întâlnesc cu el și atunci îmi voi da seamă cine e. Ne-am întâlnit undeva lângă un teren de fotbal și, într-adevăr, era el. S-a întâmplat în postul Paștelui, anul acesta",a spus bărbatul la un post de televiziune.

Mai multe articole despre:
Pomohaci parintele pomohaci