MENIU

Nimeni nu le dădea o șansă. Transformarea celor mai celebre siameze a dat lumii o lecție

Cele mai celebre gemene siameze, Brittany și Abby Hensel, uimesc și acum lumea cu puterea și determinarea lor, cu care au reușit să învingă greutățile pentru a duce o viață cât mai obișnuită. 

Gemenii siamezi apar în lume cam un caz la 200.000 de sarcini. Dintre care jumătate se nasc morți. Dar eroinele principale ale acestui material sunt surorile Brittany și Abby Hensel, care nu doar au supraviețuit, dar s-au și deprins cu condițiile de trai care omului de rând i se par ciudate.

Acum fetele pot face totul de ce sunt capabili oamenii obișnuiți și chiar ceva mai mult de atât. În acest articol vă vom relata cele mai interesante detalii din viața surorilor…

Abby și Brittany sunt un singur trup. Dar cele mai importante organe vitale le are fiecare aparte (inima, măduva spinării, coloana vertebrală, stomacul, plămânii).

Controlul

Fetele controlează în comun trupul. Le-a trebuit ceva timp să învețe asta. Azi fiecare din ele pot controla o mână și un picior…

Creșterea

De necrezut, dar asta a fost cea mai grea perioadă din viața lor. Ele au trebuit să se târască împreună și să meargă împreună. Dar cel mai greu le-a fost să deprindă coordonarea.

Stil propriu de mers

Abby calcă pe întreaga talpă, dar Brittany preferă să calce pe vârful degetelor.

Divizarea

Medicii afirmă că nici una din fete nu ar fi supraviețuit în cazul unei intervenții de despărțire. Iată de ce această idee părinții au abandonat-o de la bun început!

Coordonarea

Fetele își stăpânesc atât de bine corpul, că practic nu sunt cu nimic mai prejos decât un adult obișnuit!

Conducerea automobilului

Fetele au dat examenul pentru permisul de conducere de 2 ori, pe rând. La volan una controlează situația din stânga șoferului, iar cealaltă se uită la tot restul din dreapta…

Preferințe personale

Gusturile fetelor diferă radical. Dacă machiajul și-l pot face fiecare aparte, atunci cu îmbrăcarea hainelor trebuie să ajungă la un compromis.

Diferențele

Abby iubește matematica, iar Brittany preferă filologia.

Învățământul superior

Fetele au primit două diplome la Universitatea Bethel. Acum ele predau matematica la școala primară. Drept că primesc un singur salariu, pentru că fac muncă de un singur om.

Familia

Abby și Brittany recunosc că n-au nimic împotrivă să se întâlnească cu cineva ca să poată forma o familie în viitor.

Paparazzi

Fetele s-au obișnuit demult cu trupul și se simt destul de confortabil. Dar atenția din partea jurnaliștilor e uneori enervantă.

sursa

Mai multe articole despre:
abby gemene siameze Brittany