MENIU

Nicușor Dan: „Bucureștiul are nevoie de o schimbare”

nicusor dan

Nicușor Dan, candidatul Dreptei la primăria general a Capitalei, susține că bucureștenii au nevoie de o schimbare la nivelul întregului oraș. Iar Ludovic Orban sare la gâtul primarilor din PSD. Trebuie să le oferim oamenilor condiții civilizate, potrivite secolului 21, susține premierul României.

Nicușor Dan: „ Sunt convins că bucureștenii au nevoie de o schimbare la nivelul întregului oraș, au nevoie de o schimbare la nivel de sector, au nevoie de o schimbare la nivelul Bucureștiului și au nevoie de o guvernare de dreapta la nivel național, pentru că problemele sunt mari și nu pot fi rezolvate decât impreună de toți acești factori. Sunt foarte fericit că principalele forțe de dreapta au răspuns invitației bucureștenilor și au făcut acest parteneriat venind cu candidați comuni la nivelul primăriilor de sector și la primăria general.”

Ludovic Orban: „ Nu mai putem tolera modul de locuire din anumite zone ale Sectorului 5, trebuie să le oferim oamenilor respective într-adevăr un mod de locuire civilizat, la nivelul secolului 21.Trebuie să generăm programe de reconversie profesională, de calificare și  de recalificare pentru toți cei care îi putem convinge să-și caute locuri de muncă, să nu mai trebuiască să stea cu mâna întinsă, la pachetele pentru care fiecare primar PSD a făcut campanie cu fiecare ocazie.”

Mai multe articole despre:
Nicusor Dan orban premier