MENIU

Nicolae Ciucă îi răspunde lui Marcel Ciolacu: „Ridicolul și tragicul se amestecă în această situație”

Nicolae Ciucă îi răspunde lui Marcel Ciolacu: „Ridicolul și tragicul se amestecă în această situație”

Fostul premier Nicolae Ciucă a venit cu o replică acidă la adresa lui Marcel Ciolacu, actualul prim-ministru, într-un nou episod al disputei dintre cei doi. Într-o nouă replică publicată pe Facebook, Ciucă a criticat abordarea lui Ciolacu față de criza din sistemul de sănătate, aducând în discuție incidentele grave de la Spitalul Pantelimon.

„Am citit postarea-replică a 'colegului' Marcel Ciolacu. Dacă ar fi să-i răspund în același fel, aș putea spune că nu cred că a citit-o înainte de a fi postată. Nu o fac pentru că nu vreau să alimentez starea de nervozitate a unui premier PSD pus în fața unor situații care implică termenul de MALPRAXIS," a afirmat Ciucă, subliniind că nu dorește să contribuie la escaladarea tensiunilor.

Fostul prim-ministru a continuat, subliniind că ridicolul situației actuale este amplificat de insistența lui Ciolacu de a schimba subiectul și de a purta dezbateri despre cărți, în loc să se concentreze pe problemele reale ale guvernării. "Ridicolul vine din insistența lui Marcel Ciolacu de a purta dezbateri despre cărți. Tragicul vine din situația de la Spitalul Pantelimon, relevată de anchetă, care, o repet, cere acțiuni și responsabilitate guvernamentală", a subliniat Ciucă.

În încheiere, Ciucă a lansat un apel către Ciolacu, cerându-i să își concentreze atenția asupra gestionării crizei din sănătate, în loc să se preocupe de chestiuni secundare precum discuțiile despre cărți sau marketingul politic. "Insist ca premierul să se aplece asupra problemei, nu să vorbească despre cărți și marketing politic. Are o criză uriașă de gestionat", a concluzionat Nicolae Ciucă.

Această declarație marchează o nouă etapă în confruntarea dintre cei doi lideri politici, evidențiind tensiunile crescânde din cadrul coaliției de guvernare și provocările cu care se confruntă actualul guvern în contextul crizelor multiple din țară.

Schimb dur de replici între Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu! Se clatină Coaliția de guvernare

Mai multe articole despre:
coalitie ciuca ciolacu